preskoči na sadržaj

Osnovna škola Centar Pula

 

Stručna suradnica- knjižničarka: Biljana Matković, dipl. bibliotekar

Radno vrijeme: pon- pet: 8:00 do 14:00h 

mail: biljana.matkovic@skole.hr

 

Školska knjižnica  nalazi se na prvom katu škole i čini učenički i učiteljski fond sa zbirkom igrokaza, zbirkom multimedijalne građe,  referentnom zbirkom, 7 računala za učenike sa pristupom internetu  i čitaonicom te društvenim igrama  i naravno sa fondom za učenike koji je i najbrojniji.

Osim same posudbe knjiga, knjižnica nudi i neknjižnu građu: časopise, novine, video i audio kasete, didaktičke igre, CD-e, DVD-e, koje učenici mogu pogledati u knjižnici.

Od časopisa u knjižnici možete pronaći Drvo znanja,  Modru lastu,  Smib,Moj planet, Prvi izbor, Radost, Zvrk,  National geographic junior - http://ng-junior.com, Kloks,  Alkicu, Prirodu,Meridijane,  Hrvatske šume, Dijete i društvo, Nova Istra,  Školske novine, UNA terra, Eko revija,  te CD-e i DVD-e Kloksa, Drva znanja i Smiba.

Dođite jer možete posuđivati, čitati časopise i novine, istraživati po rječnicima, enciklopedijama i leksikonima, razgledavati mjesečne  izložbe, družiti se, igrati se, sudjelovati u književnim susretima,  pisati referate ili domaće zadaće, sudjelovati u izvannastavnim aktivnostima školske knjižnice Knjižničarsko-novinarskoj grupi.

Još jedna novost je da sada možete čitati lektire i na svom mobitelu, tabletu, računalu ili na računalu u knjižnici! Potrebno je samo imati šifru od Carneta i dobru volju.

 

 


VIRTUALNE UČIONICE
RASPORED ŠKOLSKOG ZVONA

E- DNEVNIK

FACEBOOK STRANICA ŠKOLE
 
Korisni linkovi


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Centar Pula / Danteov trg 2, HR-52100 Pula / os-centar-pu.skole.hr / ured@os-centar-pu.skole.hr
preskoči na navigaciju