2021-06-18 15:02:24

Obavijest o vraćanju udžbenika na kraju nastavne godine 2020./2021.

Poštovani roditelji/skrbnici

Na početku nastavne godine 2020./2021. svi učenici od 1. do 8. razreda preuzeli su besplatne udžbenike u OŠ Centar, a roditelji/skrbnici potpisali Izjavu o preuzimanju. Udžbenici se na kraju nastavne godine vraćaju Školi osim udžbenika radnog karaktera namijenjenih jednogodišnjem korištenju učenicima.

Raspored povrata udžbenika za školsku godinu 2020./2021. nalazi se u privitku.

Udžbenike preuzimaju Povjerenstva za preuzimanje udžbenika. Nakon pregleda udžbenika Povjerenstvo izdaje Izjavu o vraćanju udžbenika; jedan primjerak dobiva učenik, a drugi primjerak ostaje Školi. Sukladno članku 3. Naputka o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnog proračuna (NN 46/19) za udžbenike koje su učenici izgubili ili je zbog nepažljivog postupanja onemogućeno njihovo ponovno korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika.

Sve udžbenike predviđene za višegodišnje korištenje učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju prema navedenom rasporedu u privitku. Također, molimo Vas da prije povrata pregledate udžbenike.

 

 


Osnovna škola Centar Pula