2021-03-17 13:41:42

ŽUPANIJSKI LIDRANO 2021

Osnovna škola Centar organizator je županijskog LiDraNa 2021. koji će se održati u četvrtak, 18. ožujka 2021.g. s početkom u 9,30 sati.

Ova školska godina po mnogočemu je specifična pa tako i po održavanju županijskog LiDraNa 2021. koji će se sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji održati u virtualnom okruženju na Zoom platformi.

Aktivnosti će započeti dramsko-scenskim nastupima i to samo pojedinačnim za osnovne, a zatim i za srednje škole. Nakon pojedinačnih nastupa učenika održat će se okrugli stolovi za dramsko-scensko stvaralaštvo, radijske emisije, za školske listove, za literarno i novinarsko stvaralaštvo. Svim učenicima i mentorima prijavljenim na županijsku razinu smotre omogućit će se pristup i sudjelovanje na okruglim stolovima.

U našu školu, nakon provedene općinske razine smotre, na županijsku razinu pristiglo je ukupno 45 literarnih radova osnovnih i srednjih škola i to iz grada Buja, Labina, Pazina, Poreča, Pule, Rovinja i Buzeta. Novinarskih radova pristiglo je ukupno 21, 3 radijske emisije, 7 školskih listova i prijavljeno je 10 pojedinačnih nastupa osnovnih škola i 7 srednjih.

Želimo svima puno uspjeha na Smotri!

Članice Županijskog povjerenstva: Loreta Ribarić, Biljana Matković, Borka Sladonja, Sonja Perković, Jelena Novoselec Janjić, Biljana Ivković i Marijana Čavlović

 

Hodogram županijske Smotre LiDraNo 2021. i redoslijed pojedinačnih nastupa nalazi se u privitku.

 

Vidi opširnije

 


Osnovna škola Centar Pula