2020-10-12 13:00:34

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci najboljim učenicima pulskih osnovnih škola uručila nagrade

Najbolji učnici osnovnih škola

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci u srijedu, 7. listopada 2020. godine u prostorima Zajednice Talijana – Circolo upriličila je prijem za ravnatelje i učenike pulskih osnovnih škola koji su s najboljim rezultatima završili osnovnoškolsko obrazovanje u lipnju 2020. godine.

Prijem za 11 ravnatelja pulskih osnovnih škola i 17 najuspješnijih učenika u prošloj 2019./2020. školskoj godini temeljem odluka Učiteljskih vijeća u lipnju je odgođen zbog epidemije koronavirusa.
 

Najuspješnijim učenicima Puh Belci tom je prigodom uručila tablete.
Naše učenice generacije koje su s najboljim rezultatima završile osnovnoškolsko obrazovanje u lipnju 2020. godine su Matea Kegelj i Marija Lišćuk.


Elena Puh Belci čestitala im je na zasluženom uspjehu i odličnim rezultatima s kojima su u lipnju ove godine završile svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Tom je prigodom pozdravila ostale učenike, roditelje i zaposlenike škola te naglasila izuzetan trud uložen prilikom izvođenja nastave na daljinu u prošloj školskoj godini.

Na prijemu su sudjelovali i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović te pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić.


Osnovna škola Centar Pula